CONDITII DE UTILIZARE

Introducere

Folosirea, incluzand cumpararea produselor de pe site-ul www.my-sushi.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

Continut site si Copyright

My Sushi face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

My-Sushi.ro si toate informatiile continute sunt proprietate ale companiei S.C. Sushi Expert SRL.

Sigla My Sushi este marca inregistrata.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului my-sushi.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul my-sushi.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor my-sushi.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti, Romania.

Dispozitii finale

My-sushi.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.my-sushi.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Pentru orice lamuriri, va asteptam cu un mesaj la adresa office@orientalgroup.ro

Program de lucru

Va anuntam ca My SUshi efectueza livrari in tot Bucurestiul, 7 zile din 7. Orarul de preluare a comenzilor este de la orele 9:00 la 22:30, in fiecare zi, iar orarul de livrare este de la 11:00 la 23:00.

Politica de confidentialitate

My-sushi.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseascã numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor comerciale, prin comunicatii de tip newsletter, prin intermediul e-mail-ului, cat si prin mesaje de tip sms.

My-sushi.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul my-sushi.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.


Wishlist

Nici un produs

Cele mai vandute