MY SUSHI este cea mai mare fabrica de sushi din Romania ce ofera clientului, atat serviciul de catering cat si cel de livrare.


MY SUSHI aduce savoarea bucatariei traditionale japoneze direct la voi acasa, la birou, sau chiar in camera de hotel in care veti locui pe durata sejurului vostru in Bucuresti.
Puteti face comenzi prin telefon, sunand la 021.327.87.44, sau prin intermediul site-ului nostru si va puteti alege combinatiile preferate de sushi, sashimi si maki.
MY SUSHI garanteaza in orice moment calitatea produselor din peste, ales cu grija in fiecare zi de bucatari nostri.

 


INCERCATI MY SUSHI
Descoperiti lumea sushi si a altor specialitati sushi bar si va garantam ca o sa doriti sa repetati aceasta experienta si ca veti aprecia poporul japonez pentru ca a inventat aceasta mancare sanatoasa si delicioasa.

MY SUSHI adopta noul trend dictat de localurile cu renume din lume. Astfel dorim sa asiguram satisfactia multor clienti, care doresc sa savureze o masa usoara, hranitoare si in tendinte.
Am incercat sa organizam meniul luand in considerare atat cererile consumatorilor experimentati de sushi, cat si ale incepatorilor care se afla abia la inceputul drumului de descoperire a delicateselor culinare ale traditiei japoneze.
Asadar, sushi, vedeta bucatariei japoneze, nu mai este demult o traditie japoneza, devenind un adevarat fenomen in intreaga lume, o manie.

 

 

 

  • Produse de cea mai buna calitate;

  • Ambalare in concordanta cu normele de igiena;

  • Livrare rapida si la temperatura controlata;

  • Metode convenabile de plata;

  • Sistem flexibil de comanda.

 

 


LABORATORUL MY SUSHI
Laboratorul nostru este construit si dotat în conformitate cu Legile referitoare la igiena, revizuite recent de Comisia Europeana pentru consolidarea normelor aplicabile industriei alimentare si de catering. Constructia laboratorului de sushi îndeplineste cerintele de climatizare stricte care impun o temperatura obligatorie de +10°C în sectia de preparare si de +8°C în sectia de curatare si filetare a pestelui. În general, sistemul de control al temperaturii este esential în laboratorul de sushi si trebuie echilibrat în functie de întreaga procedura de preparare a specialitatilor sushi.
Datorita structurii noastre flexibile, putem face fata oricarei diversitati de comenzi si meniuri, pentru orice fel de ocazie, de la cea mai simpla (exemplu o comanda la domiciliu) la cea mai speciala ocazie: petreceri, dineuri, aniversari, evenimente speciale si altele.

 

 


Wishlist

Nici un produs
SUPER OFERTE:
• La comenzi mai mari de 200 de lei primiti la alegere un suc natural Rubicon sau un desert (execeptie: Sweet Party)
• La doua meniuri identice comandate primiti un suc natural de 1l Rubicon.